0
€ 0,00
Vandaag geopend van 09:30 - 17:00 Openingstijden
Reviews van onze klanten
Harrows Flight Supergrip X Std Blue
Door: engin kaya
woensdag, 29 augustus 2018
Review rating
5 van 5 sterren!
Dit zijn de beste flights die er bestaan!!!!!
S4D Dartbord  Verlichting  Verlengkabel 2.5 meter
Door: Jeroen
zaterdag, 18 augustus 2018
Review rating
5 van 5 sterren!
Omdat het de stroom iets verder weg is van de verlichting heb ik ook een extra kabel besteld. selectdarts heeft super geleverd de ene dag besteld en de volgende dag in huis.
S4D Dartbord  Verlichting  Afstandsbediening
Door: Jeroen
zaterdag, 18 augustus 2018
Review rating
5 van 5 sterren!
Samen met verlichting heb ik ook deze controller besteld, het is niet noodzakelijk maar wel vet om erbij te hebben. Super levering van selectdarts en erg blij met de geleverde spullen.
JustCool Contrast Dartshirt Blue Navy Red 1-XL
Door: Kevin
vrijdag, 15 juni 2018
Review rating
5 van 5 sterren!
Gisteren gebeld of het mogelijk was om vandaag 7 shirts te bestellen. Na wat aanpassingen en zeer goede hulp is dit gelukt! Shirts zijn binnen! Prijs kwaliteit is prima zelfs boven verwachting! Nogmaals dank voor de uitmuntende service! Je hebt er een team als klant bij! Nu op naar het nk in Nijkerk in onze nieuwe shirts! Bedankt!
S4D  Dartbord Verlichting STD  One Color  Blauw
Door: richard kersten
vrijdag, 24 november 2017
Review rating
5 van 5 sterren!
supersnelle levering en een topkwaliteit echte aanrader en absoluut geen schaduw
S4D  Dartbord Verlichting STD  One Color  Zwart
Door: M.Diffey
dinsdag, 23 mei 2017
Review rating
5 van 5 sterren!
Zeer eenvoudig te plaatsen beschermring incl. rondom led verlichting, geen last van schaduw meer. Goede en snelle levering.
XQMax Michael van Gerwen Generation 90% Tungsten 25gr
Door: Frederique Tolenaar
vrijdag, 12 mei 2017
Review rating
5 van 5 sterren!
Een super pijltje. Goeie grip,gooit lekker helemaal top. En select dart.......een geweldige zaak. Super service.
XQMax Michael van Gerwen Generation 90% Tungsten 23gr
Door: Frederique Tolenaar
zaterdag, 29 april 2017
Review rating
5 van 5 sterren!
Echt een super pijl. Gooit voor mij net iets beter dan de Grand Slam Edition.
Harrows Shafts  SuperGrip Green 40mm Midi
Door: carla goossens
dinsdag, 10 januari 2017
Review rating
4 van 5 sterren!
worden nog getest maar al veel posetieve ervaringen er over gehoort
Alchemy Flights Std Tattoo Darts Ink Hair Yellow
Door: carla goossens
dinsdag, 10 januari 2017
Review rating
5 van 5 sterren!
ze zijn fantasties om mee te gooien moet je ook proberen
Monster Shafts Color Black 13/27mm Short Extra
Door: Chris van Zwieten
zondag, 14 augustus 2016
Review rating
5 van 5 sterren!
Prima. Goede kwaliteit en overeenkomstig de verwachting.
Ruthless Flight R4X Color  Trans Yellow
Door: John Tromp
donderdag, 19 mei 2016
Review rating
5 van 5 sterren!
Gisteren besteld vandaag in huis top service van select darts.
Target Shafts Titanium Pixel Grip Blue Medium
Door: Danny van Maurik
dinsdag, 19 april 2016
Review rating
4 van 5 sterren!
Ik heb destijds gekozen voor titanium shaft omdat ik de nylon shafts steeds kapot gooide. Houd er wel rekening mee dat titanium shafts zwaarder zijn dan de standaard nylon. Dat is iets om wel rekening mee te houden want je merkt het met gooien. Deze shafts hebben veel grip door de kuiltjes die erin zitten. Deze kuiltjes zijn mooi blauw gekleurd en deze verf slijt er ook niet af. Als je er een keer opgooit beschadigen ze niet en bij het vallen op de grond wat ook al een paar keer is gebeurd op een harde vloer worden ze ook niet krom. Het bevestigen van de shaft op de barrel zitten er rubberen ringetjes tussen zodat niet iedere keer de shaft aangedraaid hoeft te worden. Met de standaard ringetjes lopen ze bij mij nog steeds los en is simpel op te lossen door er nog een rubber ringetje tussen te draaien. Toch vind ik het slordig dit kan gebeuren bij shafts in deze prijsklasse. In de top kan de flight ingestoken worden en aangedraaid zodat deze goed vastzit. Hierdoor is het gebruik van ringetjes niet meer nodig. Mocht je toch de top slopen door er bijvoorbeeld een pijl in te gooien kan deze afbreken. Gelukkig zijn de tops los te verkrijgen en hoef je niet de hele shaft te vervangen. --------- voordelen: - breken niet af - beschadigen niet - tops los te vervangen - geen ringetjes meer nodig - veel grip --------- nadelen: - prijzig (al gaan ze veel langer mee dan nylon) - met alleen de standaard rubberen ringetjes loopt te shaft los van de barrel
S4D Darts Caddy Heavy Duty Dartbord Stand V2
Door: Kees aarts
woensdag, 13 april 2016
Review rating
5 van 5 sterren!
Goede communicatie mbt de levering en netjes volgens afspraak geleverd. Standaard ziet er goed uit en voelt lekker stevig aan. Ga er wel een houten plaat op maken voor bevestiging van het bord, zodat het er ook met de org bevestiging op kan. Maar dat is geheel mijn persoonlijke visie. Dik tevreden.
S4D Darts Caddy Heavy Duty Dartbord Stand V2
Door: Michel
donderdag, 07 april 2016
Review rating
5 van 5 sterren!
Besteld en gelijk de volgende dag in huis! Stevige dartbord houder en makkelijk in elkaar te zetten en is dit een aanrader voor iedereen die een dartbord niet op de muur wenst.
SelectDarts SALE OP=OP
Bulk & Staffel korting
S4D Dartbord Verlichting