0
€ 0,00
Vandaag Geopend van 10:00 - 17:00 Openingstijden
Klantenservice
Altijd een helpende hand
Over ons

SelectDarts.nl is een online dartspeciaalstore maar beschikt ook over een fysieke winkel, wij bieden een breed assortiment, ruime voorraad en scherpe prijzen voor alle dartsporters. Onze winkel bevindt zich in het centrum van Leeuwarden waar ons brede assortiment is te bekijken en zelfs uit te proberen. 

ASSORTIMENT:
SelectDarts levert een ruim assortiment dartartikelen tegen scherpe prijzen en heeft sinds de overname in 2018 de voorraad en assortiment flink uitgebreid. Wij leveren bekende top merken zoals Bulls, Harrows, Monster, One80, Pentathlon, Ruthless, Supplies4Darts, Shot, Target, Unicorn, Winmau en XQMax. Heb je een artikel niet kunnen vinden vraag ons dan of wij deze kunnen leveren.

  • Meer dan 600 dartpijlen, meer dan 500 uit voorraad!
  • Meer dan 1200 flights
  • Meer dan 700 shafts
  • Meer dan 40 dartbord verlichtings ringen
  • Meer dan 130 accessoires
  • Meer dan 40 dartborden, dartmatten en scoreborden
  • Meer dan 70 wallets en cases
  • Meer dan 50 dartpolo's


PRIJZEN:
Wij bieden onze producten online maar ook in de winkel aan voor scherpe prijzen en maken wij waar mogelijk gebruik van staffelkortingen. De staffelkortingen is "Meer kopen en Minder betalen" per product waardoor je nog meer korting ontvangt bij grotere aantallen. Voor bulk verkoop gebruiken wij ook de staffelkorting per 100 stuks en staan indien van toepassing vermeld bij de producten.

DARTBORD VERLICHTING:
SelectDarts.nl is naast leverancier van dartartikelen ook specialist in dartbordverlichting en bieden wij een het grootste assortiment van Nederland. De S4D dartbord verlichting voldoet aan hoge standaards en is sinds de lancering van de dartbordverlichting een groot succes en wordt inmiddels in meerdere landen verkocht. Het assortiment is verdeeld in de standaard en XXL serie en is het ook mogelijk om dartbord verlichting custom made te laten maken waarmee je je eigen kleuren combinatie kunt samenstellen.

Wil je op de hoogte blijven over SelectDarts volg ons dan op onze social media kanalen waar wij regelmatig updates doorvoeren van ons nieuwe assortiment, aanbieden en verlotingen van artikelen.

SelectDarts SALE OP=OP
Bulk & Staffel korting
S4D Dartbord Verlichting