0
€ 0,00
Vandaag Geopend van 10:00 - 17:00 Openingstijden

Materiaal

Lock Ring

Lengte

Kleuren Aantal

Kleur

SelectDarts SALE OP=OP
Bulk & Staffel korting
S4D Dartbord Verlichting
Shafts Harrows 170 artikelenHARROWS SHAFTS

SelectDarts heeft een breed assortiment Harrows Shafts voor lage prijzen en levert deze direct uit eigen voorraad waardoor wij snel kunnen leveren. Harrows Darts heeft een geweldige serie shafts welke zowel geschikt zijn voor de beginnende als gevorderde darters. De Harrows Supergrip, Supergrip Fusion en Supergrip Fusion X zijn erg populaire shafts onder de darters vanwege hun geweldige kleuren en kwaliteit. Naast de Supergrip serie leveren wij ook de bekende series Alamo, Aztec, Carbon, Clic, Colette, Dimplex, Keramic en nog diverse andere type Harrows Shafts.

Uiteraard zijn al deze series ook te bewonderen in onze winkel waar wij ook test dartbanen hebben zodat je diverse lengtes shafts, flights of darts kunt uit proberen.

EEN NOG BETERE GRIP MET JE SHAFTS
Om de grip op een flight te verhogen kun je de flight inknippen met een flight puncher. Deze Puncher zorgen voor een opening in de flight waar de ring in komt, de ring komt dan hoger op de shaft te zitten waardoor er een nog betere grip ontstaat op de flight. Je flights vliegen niet zomaar van je shafts af waardoor er naast de extra grip ook minder frustratie is en je focus beter blijft tijdens het darten.

WELKE LENGTE SHAFTS HEB IK NODIG:
Zowel in onze winkel als online krijgen wij vaak de vraag welke shafts moet ik gebruiken? Harrows Shafts zijn leverbaar in diverse lengtes zoals medium shafts, midi shafts (in between) en short shafts maar welke moet je dan gebruiken? Hier begint dan ook de zoektocht omdat er wel een standaard theorie is maar deze in de praktijk verschilt per darter en combinatie van je darts. Wil je je darts schuin omhoog in het dartbord hebben dan kun je short shafts gebruiken, wil je ze meer recht in het dartbord hebben dan kun je medium shafts gebruiken.

Omdat dit een theorie is blijft de beste optie zelf uitproberen, dit kan uiteraard bij ons in de winkel op onze test dartbanen of als je online besteld gewoon thuis. Er zijn nml meer punten die invloed hebben op de stand van je darts. De lengte van de dart, de verdeling van het gewicht in de dart maar ook hoe pak je als darter de darts vast en hoe snel je gooit en natuurlijk niet te vergeten het gewicht van de shaft. Om uitgebreidt te testen en je tijd hiervoor te nemen adviseren wij verschillende lengtes shafts te bestellen. Omdat het om een test gaat adviseren wij de SD nylon shafts te bestellen zodat je met voordelige shafts kunt testen ipv shafts die 3 a 4 keer meer kosten.

WELKE KEUZE MATERIAAL VOOR SHAFTS:
Als darter heb je veel keus in materiaal waar Harrows shafts van worden gemaakt. De meest populaire zijn de Harrows nylon shafts maar heb je ook Harrows aluminium shafts en de Harrows carbon shafts of combinaties van deze materialen. Over het algemeen is een nylon shaft lichter dan een aluminium shaft van dezelfde lengte. Dit kan ook meespelen in de keus die je gaat maken als je je darts anders in het bord wil hebben staan. Bij bv aluminium shafts is het verstandig om rubber O ringen te gebruiken omdat deze door het gooien wat los kunnen gaan zitten. Veelal is de keus van de soort shaft een persoonlijke keus en heeft elke darter een eigen voorkeur.

Heb je vragen over shafts neem dan gerust contact op met onze klanten service.