Verhuizen SelectDarts

Verhuizen SelectDarts

SelectDarts.nl gaat VERHUIZEN! Na vele jaren gaan wij onze vertrouwde winkel locatie in Dronrijp verlaten en gaan wij verhuizen naar het centrum van Leeuwarden. Onze winkel in Donrijp is een plaats geweest waar veel mensen uit heel Nederland ons hebben bezocht en laten we ook zeker iets achter ons. Maar een nieuwe locatie van onze dartwinkel in het centrum van de Friese hoofdstad Leeuwarden konden wij niet voorbij laten gaan, zeker niet omdat wij naast de bekendste ijssalon van Leeuwarden La Venezia komen te zitten. De nieuwe dartwinkel is dan ook gemakkelijk bereikbaar en is er voor de winkel ruimte om te parkeren en op 1 minuut lopen een parkeergarage.

De komende periode wordt er hard gewerkt aan en op de nieuwe locatie voor onze nieuwe winkelinrichting. In onze nieuwe dartwinkel zullen wij onze klanten nog steeds voorzien van deskundig advies en mogelijkheden om dartpijlen te testen op onze dartbaan.

Ben je een beetje nieuwsgierig geworden, blijf onze webshop dan in de gaten houden! Wij zullen onze klanten op de hoogte houden wanneer wij gaan verhuizen en onze nieuwe locatie wordt geopend.

<< Vorige pagina